tce-ploiesti-consiliu-administrație.jpg

Cele două societăți, aflate în subordinea Consiliului Local Ploiești, se confruntă cu o situație financiară nu tocmai roză, motiv pentru care în atenția Consiliilor de Administrație vor fi înainte planuri de reorganizare.

Noile Consilii de Administrație de la TCE și de la SC Hale și Piețe au o misiune dificilă. Ambele societăți trebuie să aplice un program ferm de reducere a cheltuielilor, inclusiv a celor de natură salarială. Prin urmare, Consiliile de Administrație vor primi spre aprobare planuri de reorganizare.

 

Citește și: Plan de reorganizare la TCE. Câte persoane vor fi concediate în iunie

Noul Consiliu de Administrație va fi format din Alexandru Vârlan,- președinte, Florin Jianu - membru, Aurora Aldescu - membru, Anabell Olimpia Măntoiu (secretarul municipiului Ploiești) - membru, Ana Maria Carmen Tănase - membru și Aurora Aldescu - membru.

La SC Hale și Piețe, noul Consiliu de Administrație este format din consilierul județean Toma Pințoiu, președinte, iar membrii au fost desemnați Vasile Ardeleanu, Constantin Popa, Nicolae Dănescu și directorul SC Hale și Piețe, Mariana Pepelea.

 

Citește și: Disponibilizări la SC Hale și Piețe. Bani pentru salarii compensatorii în bugetul pe 2017

Nici SC Hale și Piețe nu scapă de măsurile de reorganizare, soldate inclusiv cu o serie de concedieri, având în vedere că se dorește și în acest caz reducerea cheltuielilor salariale.