intuneric-troleu.jpg

Situația societății Transport Călători Express (TCE), aflată în subordinea Consiliului Local Ploiești, nu este nici pe departe una roză. Cu o serie de datorii la ANAF și la Serviciul Public Finanțe Locale, conducerea TCE a anunțat că va fi adoptat un plan de măsuri pentru reducerea cheltuielilor. Un ploieștean ne-a trimis la redacție o sesizare cu privire la „economia” de la TCE.

„Am circulat ieri cu 44 și am observat că mijlocul de transport era luminat numai când ajungea în stație. În rest, în troleibuz era o lumină scăzută, numai bună pentru cei care și-au făcut un obicei din a buzunării călătorii. Dacă asta este „economia” despre care se vorbea la TCE atunci nu este bine, pentru că, din păcate, dacă aceasta este o regulă în mijloacele de transport 44 atunci o să ne confruntăm cu o altă problemă”, ne-a semnalat cititorul Observatorulph.ro.

În filmare se poate observa că, în momentul în care mijlocul de transport este în mișcare lumina din troleu este una de intensitate scăzută. De abia când oprește troleibuzul în stație, mijlocul de transport este luminat corespunzător, probabil pentru evitarea posibilelor accidente în momentul în care călătorii urcă sau coboară din troleu.