intreruperi-alimentare-apa-fantanele-vadu-sapat-slanic.jpg

SC Hidro Prahova a anunțat întreruperea alimentarii cu apă la Fântânele, Vadu Săpăt și la Slănic, unde sunt efectuate o serie de lucrări.

La Slănic, potrivit site-ului Hidro Prahova, alimentarea cu apă a fost întreruptă încă de ieri, de la ora 21.00, până la astăzi, la ora 16.00, în vederea remedierii unei avarii la sistemul de canalizare. Potrivit anunțului, vor fi afectate următoarele străzi: 23 august (bloc 20 A,B,C, bloc 13 și 14) și Vasile Alecsandri. Operatorul a anunțat că înainte de reluarea distribuției vor fi prelevate probe de apa care vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Astăzi a fost întreruptă alimentarea cu apă și la Fântânele și Vadu Săpat, potrivit Hidro Prahova, în intervalul orar 08:30 – 17:00, în vederea efectuării lucrărilor programate de spălare igienizare a rezervorului de apă potabilă din Stația Fântânele.

 

„Societatea noastră își cere scuze față de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile și roagă toți consumatorii afectați de aceasta oprire să-și asigure rezerva minima de apa pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei. Înainte de reluarea distribuției vor fi prelevate probe de apa care vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare”, a anunțat Hidro Prahova.