sgut-furt.jpg

Marius Panainte, directorul tehnic de la SGU care vineri a ajuns în atenția publică după ce a fost acuzat de directorul general, Donald Constantin că vrea să sustragă mai multe documente ale societății a transmis următorul punct de vedere. 

 

”Referitor la articolul apărut în publicația dumneavoastră Observatorul Prahovean, cu titlul ”Scandal la SGU Ploiești. Scandal la SGU Ploiești. Director acuzat că a vrut să fure documente. A fost chemată Poliția, punctul meu de vedere este următorul:

În primul rând, țin să menționez că sunt angajat al SGU Ploiești încă din octombrie 2012, nu am calitatea de membru al unui partid politic, nu am fost numit politic în funcția pe care o dețin, ci pentru profesionalismul care mă caracterizează.

 

În consecință, partizanatul politic, în cazul meu, este o afirmație și o acuzație nefondată și total eronată.

Având în vedere funcția pe care o dețin și responsabilitățile care îmi revin, am dispus încă din luna decembrie a anului trecut că toate documentele interne din cadrul Direcției pe care o conduc, în speță Compartimentul Proiectare, să fie arhivate electronic, pentru o mai bună eficientizare a fluxului de informații. Este evident că nu eu personal m-am ocupat de această procedura, ci două angajate ale compartimentului mai sus menționat.

Pentru a nu da naștere la interpretări, în ceea ce privește evenimentele petrecute în ziua de 12.05.2017 la sediul SGU, despre felul în care am fost abuzat de către Directorul General -Donald Constantin, despre intervenția nejustificată a organelor de poliție care au venit să mă ”ancheteze” și ”interogheze” inopinat în timp ce îmi desfășuram activitatea de serviciu, precum și despre alte persoane prezente la acea ”acțiune”, persoane care nu aveau calitatea necesară de a participa, voi prezenta, în cursul zilei de luni, în totalitate și în amănunt faptele petrecute, organelor abilitate.

Consider că modul tendențios de prezentare și interpretare a informațiilor privind evenimentul la care faceți referire în articol aduc atingere gravă demnității, onoarei și reputației mele, cât și imaginii societății pe care o reprezint în calitate de angajat, drept pentru care, solicit în mod public, încetarea acestei campanii de denigrare. Să lăsăm organele abilitate să-și facă datoria în acest sens”, susține Marius Panainte, directorul tehnic al SGU Ploiești.