ratp-ploiesti-a-desfiintat-traseul-spre-bucov.jpg

Tragedia produsă ieri la Parcul Constantin Stere din Ploiești, unde un angajat a murit după ce a fost înțepat de o viespe, poate determina autoritățile locale să recurgă la o decizie drastică.

 

UPDATE Parcul Bucov va fi închis pe durata dezinsecției

Astfel, Parcul Bucov ar putea fi închis vizitatorilor până se va efectua o dezinsecție pentru evitarea unor noi tragedii. În această dimineață are loc o ședință tehnică la primărie pentru stabilirea tuturor măsurilor de urgență.

 

Reamintim că angajatul a murit în urma unui șoc anafilactic produs de înțepătura unei insecte.

Detalii aici: Angajat al Parcului Bucov decedat. Se bănuiește că a fost înțepat de o viespe

Rămâi pe observatorulph.ro pentru a afla decizia finală a Primăriei Ploiești.

UPDATE Ora 11:10 Directorul Direcției Economice, Nicoleta Crăciunoiu, explică de ce nu se pot face plăți pentru dezinsecție la Ploiești: ”Sunt mai multe adrese prin care Agenția Națională a Achizițiilor Publice ne-a transmis că plățile sunt ilegale după depășirea valorilor contractuale!” Aceasta a declarat că nu poate comite o ilegalitate girând plăți considerate în afara legii de o instituție a statului, precum ANAP.

UPDATE Ora 11:00 La ședința din Primăria Ploiești participă și managerul firmei de dezinsecție Coral, Alexandru Badea.

Acesta a declarat că firma sa nu a mai fost plătită pentru servicii de dezinsecție de Primăria Ploiești din luna octombrie a anului 2015. ”Chiar și așa au fost efectuate dezinsecții pentru țânțari, dar nu și pentru căpușe și viespi”, susține Badea.

VIDEO Managerul firmei Coral despre criza dezinsecției din Ploiești:

VIDEO Viceprimarul Ganea propune închiderea Parcului Bucov:

 

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Negociere directă pentru iluminatul public

De mai bine de două săptămâni la Ploiești nu asigură nimeni mentenanța iluminatului public. Până la finalizarea licitației, Primăria, prin RASP,  va demara o procedură pentru desemnarea unui...