ploiesti-soseaua-vestului=inundata.jpg

Modernizată odată cu linia de tramvai 102, pe fonduri europene, Șoseaua Vestului din Ploiești a fost inundată la prima ploaie adevărată de primăvară.

 

Fotograful Sorin Petculescu a postat pe Facebook imagini cu strada acoperită de ”viitură”, spre indignarea șoferilor care au avut emoții că vor rămâne cu mașinile în balta formată pe una dintre cele mai circulate artere din Ploiești.

Modernizarea liniei 102 a costat peste 10 milioane de euro, o cotă importantă din finanțare fiind asigurată din fonduri europene.

 

Mesajul ploieșteanului merită menționat:

”Pământ, Secolul 21 - Ploiești, Romania, Europa - Șoseaua Vestului - un drum reabilitat de foarte puțin timp ... și o mică ploaie subversivă. Dar știm deja, e vina HAARP, a hackerior anonymous, a rușilor sau americanilor, a reptilienilor de pe Nibiru, a panoului de siguranță din Carpați și a locuitorilor din Congo că nu manancă mici ... 
Tare aș vrea să-i văd pe constructorii acestui drum, cot la cot cu cei din primărie (care au semnat de primire și conformitate), în zeghe, dănd la găleată să rezolve problema ...”