p4.jpg

Nu sunt multe locurile în care ploieştenii îşi pot aduce copiii să se joace. Pe lângă faptul că aceste locuri sunt insuficiente, multe dintre ele arată jalnic, dar mai presus de toate sunt periculoase pentru cei mici.

 

Poate că unii au vreo fantezie dubioasă, atunci când distrug bunurile de pe domeniul public. Poate că şi la ei acasă sunt covoare din coji de seminţe, chiştoace, sau pet-uri. Poate unii au înţeles că asemenea locuri au fost amenajate, tocmai pentru ca animalele lor de companie să-şi rezolve nevoile fiziologice în deplină comuniune cu natura. Atât pot ei să facă, atât putem noi să-i lăsăm să facă. SGU se ocupă cu asiduitate de cele câteva floricele din centru sau blochează selectiv maşinile de prin oraş. Municipalitatea este preocupată să inaugureze parcuri ce zeci de milioane de lei, care acum arată ca în pampas.

O ploieşteancă ne-a trimis imaginile din acest material, rugându-ne să îi întrebăm pe cei de la primărie, dacă ei şi-ar lăsa copiii să se joace aici, în acest "colţişor de Rai" din cartierul 9 mai, în aproiere de Gara de Vest. Îi aşteptăm cu viu interes, luni, la program.

 

p1.jpg

p2.jpg

p3.jpg

p4.jpg

p5.jpg

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Unora le place să trăiască în cocină

Aproape că nu există zi în care să nu primim imagini de la ploieşteni, surprinse prin mai toate cartierele din oraş. Cele două din acest material sunt poze făcute la interval de trei zile. Câtă...