colegiul-il-caragiale-ploiesti.jpg

Primăria Ploiești a publicat anunțul de licitație pentru documentația de avizare a lucrărilor de investiție (DALI) în vederea reabilitării fațadei și a acoperișului de la Colegiului Național IL Caragiale.

Valoarea studiilor de fezabilitate, pentru servicii de consultanță și analiză este estimată la 60.504 lei, fără TVA, iar termenul de prestare a serviciilor este de 60 de zile. 

Achiziția directă se va face prin catalogul electronic SEAP si va fi finalizată prin încheierea unui contract de prestare servicii. Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut aplicabil numai ofertelor care respectă toate cerințele prevazute în caietul de sarcini (tema de proiectare/certificat de urbanism) și în documentele de calificare.

Detaliile tehnice și oferta financiară vor fi postate în catalogul electronic SEAP (e-licitatii.ro) până la data de 16.05.2017, ora 12.00, se mai precizează în anunțul Primăriei Ploiești.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg