drumuri-judetene-prahova-aprilie-zapada.jpg

Consiliul Județean Prahova a anunțat că nu sunt, la această oră (13.00) drumuri județene blocate sau închise din cauza zăpezii. În total, drumarii au acționat cu un număr de șase utilaje cu lamă, în baze fiind pregătite și alte utilaje.

Circulația s-a desfășurat în condiții de iarnă pe mai multe drumuri județene. Astfel, a anunțat Consiliul Județean Prahova, pe DJ 102 R, între comunele Călugăreni şi Tătaru s-a depus strat de zăpadă cu grosimea de 35 cm, semnalându-se şi intensificări ale vântului; s-a comunicat prestatorului pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil, acţionându-se cu utilaje cu lamă.

 

Citește și: Iarna a revenit în forță. Circulație de iarnă, copaci căzuți și localități fără curent electric

„Pe DJ 100 H, zona Jugureni- Marginea Pădurii au fost semnalate aceleaşi fenomene însă de intensitate mai scăzută. Atât pe DJ 100 H cât şi pe DC 71 A (Lapoş – Marginea Pădurii) s-a semnalat prăbuşirea de arbori pe carosabil. S-a comunicat Direcţiei Silvice Prahova pentru îndepărtarea materialului lemnos. În zona de Nord şi Nord – Est a Judeţului Prahova s-au semnalat fenomene meteo de intensitate moderată şi au avut loc intervenţii locale”, a precizat Consiliul Județean Prahova.

 

Economic
  • Luni, 25 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Peste 50.000 de turiști în luna iulie în Prahova

Prahova, potrivit datelor statistice, a avut în iulie un număr mult mai mare de turiști, comparativ cu aceeași lună a anului trecut. Structurile de primire turistică deschise în județul Prahova, în luna...