tce-greva-transport-ploiesti.jpg

Liderii Sindicatului Transportatorilor din Ploiești (STP) de la TCE anunță amânarea declanșării grevei generale, care era programată a avea loc mâine.

Liderii de sindicat de la SC Transport Călători Express, societate aflată în subordinea Consiliului Local Ploiești, au anunțat amânarea grevei generale programate a avea loc mâine, 19 aprilie, pe motiv că au primit promisiuni că vor demara negocierile privind conflictul de muncă.

„Am primit promisiunea că se va încerca dezamorsarea conflictului de muncă. Vineri, la ora 12.00, va avea loc o nouă întâlnire la Palatul Administrativ, la discuții urmând să participe atât reprezentanți ai autorităților locale, județene, dar și centrale precum și ai Federației Transloc România și ai Sindicatului Transportatorilor din Ploiești”, a declarat pentru Observatorulph.ro Ion Mișcă, liderul sindicatului STP de la TCE.

Reamintim faptul că săptămâna trecută, angajații de la TCE au declanșat o grevă de avertisment de două ore, timp în care transportul în Ploiești a fost întrerupt, principala nemulțumire vizând situația financiară a SC Transport Călători Express.