concert-filarmonica-ploiesti-paul-constantinescu.jpg

Filarmonica Ploiești organizează joi un nou concert simfonic excepțional, de data aceasta sub bagheta dirijorului Mihnea Ignat, iar pe 23 aprilie ploieștenii vor avea parte de un nou spectacol al ArgEnTango.

Concertul simfonic are loc joi, 20 aprilie, începând cu ora 19.00, iar programul include Concertul în Mi bemol major pentru pian și orchestră, nr.1, de Frane Liset, și Simfonia nr. 2 în do minor, op.17 de Piotr Ilici Ceaikovski. Solistă (pian) este Ioana Maria Lupascu.

Acesta nu este singurul eveniment important al Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiești. Duminică, 23 aprilie, de la ora 19.00, are loc concertul ArgEnTango, aflat în turneul „Piazzolla o poveste autentică” - ediția a II-a, care îi are în plin plan pe Analia Selis (voce), Răzvan Suma (violoncel), Mariano Castro (pian), Omar Massa (bandoneon) și Rafael Butaru (vioară).

 

 

Sport
  • Duminică, 22 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Petrolul, victorie în deplasarea de la Saelele

Petrolul a obţinut trei puncte uriaşe pe terenul Voinţei Tr. Măgurele, în meciul jucat, sâmbătă, la Saelele. „Lupii” s-au impus la limită, 1-0, prin golul reuşit de către Arnăutu, în minutul 13....