toader-cj.jpg

Viitoarea clădire de lângă Spitalul Județean Ploiești, investiție care este estimată la 12 milioane de euro, ar urmă să aibă șase-șapte etaje.

Clădirea ar urma să fie realizată pe structura metalică și să aibă o amprentă la sol de 1.500 de metri pătrați. Capacitatea viitoarei locații va fi de 300 de paturi și ar urma să fie construită în maximum 24 de luni.

În noua clădire ar urma să fie transferată activitatea de la secțiile exterioare Buna Vestire și Boldescu, dar să asigure și spații necesare pentru ambulatorii, dar și pentru mărirea capacității de la ATI și secțiile de chirurgie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Proiectul trebuie să fie avizat de Ministerul Sănătății și de Comisia Tehnică de Amenajare Urbanism, iar în funcție de aviz se va cunoaște cu exactitate numărul de etaje al clădirii. 

Vezi mai jos planul de la Spitalul Județean Ploiești cu zona unde va fi realizată noua anexă a Spitalului. Clădirea actuală a Spitalului Județean și anexa vor comunica la etajul al doilea printr-un culoar, în dreptul Blocului Operator și a Anestezie, Terapie Intensiva.

planuri-jud1.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg