WhatsApp Image 2017-04-10 at 17.08.51.jpeg

Primăria construiește noi parcări în Ploiești pentru rezolvarea, fie și parțială, a lipsei acute de locuri de parcare din municipiu.

 

Astfel, a fost demarat un amplu program de resistematizare a zonelor condominiale pentru realizarea de parcări înierbate. Operațiunea a început deja în zona Malu Roșu și va continua pe teritoriul întregului oraș. 

Citește și Parcarea care a fost făcută în cinci zile la Ploiești

 ”Cu excepția parcării supra-etajate din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor, în ultimii patru ani Primăria Ploiești nu a mai creat niciun loc de parcare în oraș. Este o realitate tristă care a reflectat un anume tip de relaționare a administrației cu cetățenii. Am dat ordin să fie realizate parcări în toate zonele unde cetățenii solicită acest lucru, astfel încât ploieștenii să-și poată parca mașinile în locuri special amenajate. Sper ca la finalizarea acestei operațiuni să realizăm câteva sute de noi locuri de parcare în tot orașul. În plus, programul va duce la fluidizarea traficului rutier pe numeroase străzi din Ploiești” a declarat primarul Adrian Dobre.
sursa: Comunicat de presă al Primăriei Ploiești