primaria ploiesti

Ministerul Dezvoltării a lansat în dezbatere ghidul solicitantului pentru atragere de finanțare în vederea reducerilor emisiilor de carbon.

 

Proiectul este unul amplu. Astfel, ca toate reședințele de județ, Ploieștiul poate atrage finanțare pentru achiziționarea de autobuze electrice, troleibuze și tramvaie, dar și pentru realizarea de noi căi de rulare.

Termenul limită de depunere a punctelor de vedere cu privire la ghidul solicitantului aflat în dezbatere este 18 aprilie.

Primăria Ploiești a prevăzut deja în ”Planul de mobilitate urbană” un proiect  prin care se dorește achiziția de mijloace de transport ecologice.

 

Suplimentar, municipalitatea propune demararea unui proiect legat de realizarea legăturii Gara de Vest - Gara de Sud, legătură pentru care se prevede introducerea transportului electric.

Separat, municipalitatea a pregătit caietul de sarcini pentru achiziționarea a 50 de autobuze prin leasing operațional, în vederea îmbunătățirii parcului auto de la TCE.

 

Social
  • Marți, 23 Ianuarie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Acțiuni de deszăpezire la Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești și operatorul de salubritate Rosal, a derulat, în perioada 20-21 ianuarie a.c., activități de deszăpezire și...