primaria ploiesti

Edilul Adrian Dobre a susținut astăzi că nu există un concurs între Primăria Ploiești și Consiliul Județean Prahova cine termina primul un spital.

 

Primarul Adrian Dobre a precizat că nu există o concurență între cele două administrații prin simplu fapt ca specialitățile vor fi total diferite.

În plus, a precizat primarul Dobre, Consiliul Județean își propune realizarea unei clădiri lângă Spitalul Județean unde ar urma să se mute activitatea din cele cinci secții exterioare ale Spitalului Județean, răsfirate prin tot orașul.

Viitoarea clădire, realizată pe șapte etaje, structura metalică, figurează în acte practic ca extindere a Spitalului Județean Ploiești, motiv pentru care nu vor mai fi necesare o serie de documentații, pași care trebuie parcurși de municipiul Ploiești. În acest caz este vorba de o unitate nouă, care va reuni atât activitatea de la Spitalul Municipal, dar și de la Pediatrie.

 

În bugetul local de la Ploiești din acest an au fost alocate fonduri pentru demararea studiului de fezabilitate pentru noul spital al Ploieștiului, dar și pentru demararea procedurilor de licitație, în momentul de față fiind stabilite trei posibile locații.

Una este pe Cosminele, iar alte două în zona de Nord a orașului, pe Găgeni.