IMG_20170320_085953.jpg

O cititoare ne-a trimis pe adresa redacției imagini cu starea jalnică a imobilului de pe Șoseaua Vestului, nr.19, cunoscut drept fosta școală de șoferi din Ploiești. Aici funcționează fiscul local, o secție de poliție și centru de examinare a viitorilor șoferi. 

 

UPDATE Angajații Rosal au curățat mizeria de la fosta școală de șoferi din Ploiești

Sesizarea cititoarei:

Buna ziua, va supun atentiei situatia existenta la data de 20.03.2017 in fata imobilului situat in Ploiesti, Soseaua Vestului, nr.19, cu mentiunea ca in acest imobil functioneaza: 

- Serviciul Public Finante Locale Ploiesti;

- Sectia de Politie nr.2 Ploiesti;

- Centrul de examinare din cadrul Serviciului Permise Auto.

 

Ploieștean indignat de tupeul golanilor de pe traseul 30. ”Priviți ce mizerie au făcut!” FOTO

        Astfel, dupa cum se poate vedea si in imaginile alaturate exista o mizerie crunta pe aleea de acces in acest imobil in care functioneaza de mai multi ani institutii subordonate Primariei Municipiului Ploiesti si respectiv Prefecturii Prahova. Aceasta stare persista de o lunga perioada, existand un focar de infectie alaturi de cladirea respectiva in care in mod evident nu a mai fost facuta nici o actiune de igienizare generala si renovare de foarte multi ani. 

Mâncătorii de semințe, puși să dea cu mătura la Sala Sporturilor-FOTO

        Interiorul cladirii, prin numarul insuficient de corpuri de iluminat, tencuiala cazuta, peretii murdari si cu urme de mucegai, mobilierul imbatranit si aerul imbacsit, duce cu gandul la o pestera decat a spatiu in care zeci de persoane isi desfasoara activitatea, iar alte sute de persoane ii trec pragul zilnic. 

Ce face o tânără în parcul de la Sala Sporturilor. ”Gestul ei m-a scârbit!”

        Nici in exterior nu ar strica, pe langa o ampla actiune de igienizare, sa fie avuta in vedere si schimbarea mobilierului stradal (cosuri de gunoi, bancute, etc.) aflat intr-o stare deplorabila, distrus/uzat, precum si o reamenajare peisagistica a "gradinii" ce ar trebui sa inconjoare imobilul, un bun exemplu fiind chiar in vecinatatea acestei locatii, respectiv spatiul verde din incinta benzinariei Petrom .

IMG_20170320_090020.jpg

 

 

IMG_20170320_090017.jpg

 IMG_20170320_090008.jpg