Expertiză la Centrul de Excelență în Afaceri pentru Tinerii Întreprinzători Ploiești

0
expertiza-centrul-excelenta-afaceri-ploiesti.jpg

expertiza-centrul-excelenta-afaceri-ploiesti.jpg

Primăria Ploiești organizează licitație pentru desemnarea unei firme care să efectueze o expertiză la Centrul de Excelență în Afaceri pentru Tinerii Întreprinzători.

Valoarea estimată, fără TVA, a serviciilor de expertizare tehnică este de 21.008 lei, sursa de finanțare fiind lista provizorie a obiectivelor de investiții POR 2007-2013 finanțate din Bugetul local pe anul 2017.

Termenul limită de depunere a ofertelor este de 14 martie, ora 14.00, iar firma care va câștiga licitația are la dispoziție un termen de prestare a serviciilor de 20 zile.

Anul trecut, procurorii DNA au solicitat o serie de documente legate de Centrul de Excelență, proiect realizat în apropierea Parcului Municipal Vest.

Citește și: Anchetă DNA la Primăria Ploiești pentru proiectele cu fonduri UE

De precizat este faptul că acest proiect trebuie finalizat la finele anului 2015. Ulterior, termenul a fost prelungit până în octombrie 2016, cu mențiunea că lucrările nefinalizate în 2015 au fost suportate din bugetul local, mai precis din creditul contractat anul trecut de municipalitate.

Primăria Ploiești a dispus expertizarea tehnică a tuturor proiectelor realizate cu fonduri europene, o astfel de verificare fiind solicitată și în cazul lucrărilor de asfaltare a străzilor în anii trecuți.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here