Primăria Brebu pleacă în SUA. Se vizitează Las Vegas, Miami, Orlando și Florida

0
las-vegas-brebu.jpg

las-vegas-brebu.jpg

Un proiect de hotărâre al Consiliului Local Brebu prevede deplasarea în SUA, pentru 10 zile, a edilului, a unui inspector din Primărie, dar și a doi consilieri locali. Proiectul are aviz favorabil.

Proiectul de hotărâre vizează alocarea a 45.000 de lei din bugetul local strict pentru această deplasare, care ar urma să aibă loc în perioada 28 mai – 7 iunie în SUA. 

În invitația primită de Primăria Brebu se precizează că vizita ar urma să se desfășoare în Las Vegas, Miami, Orlando și Florida. 

Invitația a fost lansată de Societatea pentru Administrație Publică din România, care organizează o vizită de studiu și schimb de experiență în SUA. În adresa transmisă Primăriei Brebu se precizează că persoanele interesate trebuie să-și achiziționeze în regim propriu biletele de avion și serviciile de cazare, urmând să achite și o taxă de participare, în valoare de 2.900 de lei/persoană.

Conform proiectului de hotărâre de la Brebu, pe lista participanților la această deplasare sunt menționați inițiatorul proiectului, în speță primarul Gheorghe Adrian Ungureanu, un inspector din cadrul Primăriei Brebu, Al Niti Elena, precum și consilierii locali Elena Magdalena Tănase și Romeo Topala.

Am încercat să obținem un punct de vedere și din partea primarului comunei Brebu cu privire la această deplasare preconizată, însă edilul a susținut că „încă se mai poartă discuții pe tema locației (destinației) și chiar pe deplasarea în sine”.

UPDATE Proiectul a fost votat pe 14 februarie. 

Proiectul de hotărâre a fost avizat favorabil din partea secretarului comunei.

hotarare.jpg

aviz.jpg

deplasare.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău