martisoare.jpg

SC Servicii Gospodărire Ploiești, societate aflată în subordinea Consiliului Local Ploiești, a încheiat până acum 100 de convenții pentru închirierea spațiilor unde pot fi vândute mărțișoare.

Că este vorba despre mărțișoare în serie și de unică proveniență China sau că vorbim de mărțișoare hand-made, comercianții din Ploiești s-au grăbit să încheie convenții pentru închirierea spațiilor unde pot fi amplasate standuri.

„Anul acesta au fost semnate 96 de convenții pentru zona pietonală de lângă Parcul Nichita Stănescu și alte șase convenții au fost încheiate lângă Parcul Toma Socolescu. Tariful de închiriere pe care fiecare comerciant trebuie să-l plătească este de 663,80 lei, pentru perioada 29 februarie - 10 martie. Comercianții de mărțișoare au obligația să vândă marfa în corturi de culoare albă”, a declarat Donald Constantin, directorul SGU Ploiești.

Deja primele corturi au început să fie montate la Ploiești, chiar dacă startul la vânzarea de mărțișoare este programat abia pe 29 februarie.