antene primaria ploiesit

Măsurătorile efectuate la clădirile în care își desfășoară activitatea angajații primăriei au confirmat depășiri peste limita normală a radiațiilor electromagnetice.

 

Conform legii, în astfel de cazuri, angajații trebuie să fie beneficiari ai sporului de antena. Numai că, autoritățile centrale au decis o nouă amânare legată de acordarea acestui spor până în 2018.

Primarul Adrian Dobre a declarat ca angajații au tot dreptul de a solicita acest spor. Astfel de măsurători au fost efectuate atât la imobilul Halelor Centrale, unde își are sediul Direcția Tehnică, dar și în imobilul în care își desfășoară activitatea Direcția de Urbanism.

 

Potrivit HG 520/ 2016 autoritățile locale sunt obligate să verifice cerințele minime de securitate și sănătate referitoare la expunerea lucrătorilor la riscul generat de câmpul electromagnetic.

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Negociere directă pentru iluminatul public

De mai bine de două săptămâni la Ploiești nu asigură nimeni mentenanța iluminatului public. Până la finalizarea licitației, Primăria, prin RASP,  va demara o procedură pentru desemnarea unui...