sgu.jpg

Potrivit unui proiect de hotărâre care va fi supus aprobării la Ploiești, beneficiarii de venit minim garantat vor presta ore în folosul comunității la Hipodrom, Parcul Municipal Vest sau pentru înlăturarea gunoaielor din zona pârâului Dâmbu.

Pentru prestarea orelor în folosul comunității, beneficiarii de venit minim garantat din Ploiești efectuau, până acum, ore de muncă la spații verzi din municipiu sub supravegherea angajaților de la Servicii Gospodărire Urbană Ploiești.

„Viitorul proiect de hotărâre vizează repartizarea persoanelor care primesc venit minim garantat la obiectivele noi realizate în Ploiești, respectiv Parcul Municipal Vest și Hipodrom, dar și în zona pârâului Dâmbu. Conform legii, persoanele apte de muncă, beneficiare de venit minim garantat, trebuie să efectueze un număr de ore de muncă în folosul comunității”, a anunțat Cristian Ganea, viceprimarul municipiului Ploiești. 

Luna aceasta, 63 de persoane beneficiare de venit minim garantat au fost repartizate la îndepărtarea zăpezii în sectoarele de spații verzi. (Foto: Facebook SGU)