semafor-soseaua-nordului-rapsodiei.jpg

Primăria Ploiești a anunțat organizarea unei licitații pentru desemnarea unei firme care să pună în funcțiune semaforizarea de la intersecția Șoseaua Nordului - strada Rapsodiei.

Licitația vizează atribuirea contractului de executie pentru lucrări având ca obiect punerea în funcțiune a semaforului pietonal din intersecția Șoseaua Nordului - Strada Rapsodiei ..Valoarea estimată, fără TVA, a lucrării este de 7.000 lei. Achizitia directa se va face prin catalogul electronic SEAP și va fi finalizată prin încheierea unui contract de execuție lucrări. Detaliile tehnice și oferta financiară vor fi postate în catalogul electronic SEAP (e-licitatii.ro) până la data de 17.02.2017, ora 13.00. De la această oră, se vor vizualiza ofertele postate în SEAP

Aceasta nu este singura licitație oranizată la Ploiești.  Municipalitatea a anunțat organizarea de licitație și pentru atribuirea contractului de lucrări (inclusiv proiectare) de “Branșament electric cabina cap linie tramvai 101, str. Depoului, FN, Ploiesti”, valoarea contractului urmând să fie de 3193,31 lei, fără TVA, dar și pentru executarea “Bransament electric cabina cap linie tramvai 102, strada Libertății, FN, Ploiești”.