bazinul-vega.jpg

Bazinul Vega este închis de mai bine de o lună, după ce autoritățile au considerat că, pentru siguranță, se impun lucrări de refacere a tavanului.

 

Problema de la Bazinul Vega este mai veche. Terenul pe care este construit bazinul Vega nu aparține municipalității și, prin urmare, până acum nu au fost efectuate reparații capitale.

Autoritățile au demarat numeroase demersuri pentru preluarea terenului numai că acest lucru nu s-a reușit, suprafața fiind pusă sub sechestru.

În luna decembrie a anului trecut, discuțiile pe tema Bazinului Vega au fost reluate, de data aceasta ca urmare a unui memoriu adresat de mai mulți părinți și profesori, reușindu-se, pentru o scurtă perioadă de timp, redeschiderea bazinului.

 

„Am avut din nou discuții pe tema Bazinului Vega. Am înțeles că au fost efectuate verificări de către Inspectoratul de Stat în Construcții. Am discutat și cu directorul CSM care a susținut că se fac demersuri să fie realizată documentația necesară pentru licitație, în vederea desemnării unei firme care să execute lucrările de reparații la tavan, astfel încât în luna martie Bazinul Vega să fie redeschis”, a declarat Cristian Ganea pentru Observatorulph.ro.