Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

post-conducere-rasp-ploiesti.jpg

Noua prevedere cu privire la procedura de selecție a membrilor Consiliilor de Administrație și a directorilor la nivelul unor societăți și regii, la care Consiliul Local este acționar sau se află în subordinea acestuia, se face pe bani.

Procedurile au demarat la TCE și Hale și Piețe, unde urmează să fie selectați și directorii, dar și la SG și Regia Autonomă de Servicii Publice, la care se dorește selecția membrilor CA.

Astfel, potrivit anunțului de licitație obiectul viitorul contract de la RASP constă în prestarea de servicii de către un expert independent de resurse umane în vederea desfășurării procesului de selecție/evaluare a membrilor Consiliul de Administrație.

Valoarea estimata, fără TVA, este de 40.000, fără TVA, sursa de finanțare urmând să fie bugetul local al municipiului Ploiești
Trebuie precizat că, la finele anului trecut membrii CA au recomandat reluarea procedurii de scoatere la concurs și a postului de director, rămas vacant de mai mult timp și ocupat pe perioadă interimară de director tehnic. 

Postul a fost scos la concurs și anul trecut.

Citește și: Concurs reluat pentru postul vacant de director de la RASP

În ciuda faptului că au existat mai mulți candidați, nimeni nu a luat concursul.

 

 


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești