tce-ploiesti.jpg

Concursul pentru postul de director al societății Transpor Călători Expres este organizat de o firmă de recrutare, iar până acum au fost depuse cinci dosare de candidatură.

 

Trei dintre candidații la funcția de director general al TCE Ploiești, societate la care sunt acționari Consiliul Local și SGU Ploiești, sunt angajați ai TCE. Astfel și-a depus dosarul de candidatură Ion Micu, actualul director tehnic al societății, dar și Costin Fieraru și Ristea Năstase.

Un alt candidat la funcția de director este Alexandri Nicolae, fost deputat în mandatul trecut, care a ocupat pentru puțin timp și funcția de consilier local, ales la alegerile din 2016. optând pentru continuarea mandatului de parlamentar.

 

În fine, ultimul candidat pentru funcția de director este Radu Adrian Crăciun.

Pentru postul de director economic s-au înscris la concurs două persoane. Este vorba despre actualul director economic Monica Tănase și de Daniela Constantin.

Citește și: Directorul interimar de la TCE și-a dat demisia

Directorul interimar al TCE și-a dat, ieri, demisia, urmând ca în ședința Consiliului de Administrație, de joi, 2 februarie, să se ia act de această cerere.