colegiul-national-mihai-viteazul.jpg

Colegiul Național Mihai Viteazul ar urma să fie reabilitat. Cel puțin aripa de Nord, pentru care Primăria Ploiești a demarat licitație pentru realizarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI).

Este vorba de demararea achiziție directe pentru servicii de întocmire D.A.L.I.  care vizează restaurarea fațadei și înlocuirea tâmplăriei la clădirea Colegiului, pentru aripa de Nord a instituției de învățământ.

Valoarea estimată, fără TVA, este de 37.500 lei, bani care se vor asigura din bugetul local. Termenul de prestare a acestui serviciu este de 60 zile și ar urma să se realizeze în doua etape.

Prima etapă, de 30 de zile, este pentru documentația necesară obținerii avizelor conform certificatului de urbanism și pentru expertiza tehnică, iar etapa a II-a va demara după obținerea avizelor solicitate prin certificatul de urbanism și după acceptarea de către Comisia Tehnico Economică de Avizare a beneficiarului a documentațiilor, solicitate în etapa I, și presupune emiterea ordinului de începere pentru elaborarea D.A.L.I:

Achiziția directă se va face prin catalogul electronic SEAP și va fi finalizată prin încheierea unui contract de prestare servicii. 

 

 

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg