licitatie hale ploiesti

Termenul limită de depunere a ofertelor la SC Hale și Piețe pentru realizarea pieței provizorii a fost 16 ianuarie 2017, însă nu a fost depusă nicio ofertă.

 

Potrivit directorului general al SC Hale și Piețe, ing. Mariana Pepelea, până luni, 16 ianuarie, termenul limită de depunere a ofertelor, nu s-a prezentat nicio firmă interesată de realizarea pieții provizorii.

„Dată fiind situația am demarat discuțiile pentru reluarea procedurii. Noi am avut discuții și cu comercianții, pentru identificarea celor mai bune soluții. După calculele noastre, 80% dintre comercianți se vor putea muta în viitoare piață provizorie, iar suplimentar am identificat spații și în Piața Decebal. Trebuie spus că la ora actuală sunt comercianți cu 4-5 mese”, a declarat pentru Observatorulph.ro, ing. Mariana Pepelea.

 

Anul trecut, Inspectoratul de Stat în Construcții a încadrat actuala piață centrală în gradul I de risc seismic, decizia consiliului local fiind de realizare a unei piețe provizorii pe strada Griviței, până la construirea unei piețe noi pe actualul amplasament.