hale pite

Angajații de la SC Hale și Piețe au intrat în fibrilații după ce un zvon legat de restructurări a început să circule prin societate. Conducerea de la SC Hale și Piețe susține că nici vorbă de așa ceva și că, de fapt, are loc o analiză privind organigrama de la SC Hale și Piețe Ploiești, evaluare solicitată de către Consiliul de Administrație.

Contextul este unul mai amplu. Mai întâi a venit vestea că salariul minim pe economie va fi majorat în 2017 de la 1.250 de lei la 1.450 de lei. O veste bună, au spus oamenii, care însă nu au luat în calcul ce înseamnă o astfel de majorare în influența bugetului de venituri și cheltuieli. Apoi, cum de câteva zile se solicită date cu privire la numericul de personal din piețele SC Hale și Piețe, oamenii au crezut că la mijloc este vorba de o restructurare, în condițiile în care, la ora actuală, organigrama de la Hale și Piețe cuprinde 210 angajați.

 

„Nu vorbim despre o restructurare, ci despre o solicitare a Consiliului de Administrație al societății cu privire la o analiză pe departamente, privind situația personalului. Analiza este efectuată de fiecare director al societății”, a declarat ing. Mariana Pepelea, directorul general al SC Hale și Piețe. 

Analiza va include și activitatea personalului, precum și situația posturilor vacante la nivelul societății.