primar adrian dobre ploiesti

După ninsorile abundente de astăzi, primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a anunțat că acțiunile de deszăpezire vor continua, pentru a nu se înregistra probleme în momentul reluării cursurilor școlare, joi, 12 ianuarie.

Primarul Ploieștiului a transmis un comunicat de presă prin care face apel la cetățeni să semnaleze orice problemă apărută în funcționarea unităților de învățământ, având în vedere anunțul Inspectoratului Școlar Prahova cu privire la reluarea cursurilor școlare, joi, 12 ianuarie.

Mesajul primarului municipiului Ploiești:

„Ii asigur pe parinti ca scolile vor functiona in conditii normale. Am reusit sa trecem cu bine peste una dintre cele mai dificile perioade de vreme rea din aceasta iarna.

Ca primar si coordonator al echipei care s-a ocupat de contracarea efectelor gerului si caderilor masive de zapada din Ploiesti din ultimele zile pot spune ca sunt multumit de felul in care au actionat atat angajatii Primariei, cat si societatile cu care am colaborat.

Evident, mai avem mult de lucru, motiv pentru care echipele noastre vor lucra 24 de ore din 24 pentru a face accesibila fiecare strada din oras si pentru ca niciun ploiestean sa nu sufere.

In ansamblu insa, ca si comunitate, ne putem chiar mandri cu faptul ca in perioada aceasta toate caile rutiere importante au fost functionale, toate spitalele din oras au ramas deschise si niciun om nu a suferit in urma frigului.

Pentru maine ii asigur pe parinti ca toate cresele, gradinitele si unitatile de invatamant sunt pregatite sa primeasca copiii in conditii normale de confort. Niciunul dintre copiii nostri nu va suferi din cauza frigului.

In cazul in care vor exista situatii punctuale in care exista probleme ii rog pe parinti sa apeleze cu incredere la Dispeceratul Primariei sau la adresa de email:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Ii asigur de intreaga noastra disponibilitate pentru a rezolva orice criza care ar putea aparea.

Fac apel la toti ploiestenii ca in aceasta perioada sa sprijine echipele primariei implicate in procesul de degajare a trotuarelor, a cailor de accces si a parcarilor de pe raza municipiului.

Ne dorim si actionam cu responsabilitate ca in cel mai scurt timp sa inlaturam efectele caderilor masive de zapada si ale gerului.

In continuare, ii rog pe toti cei care simt nevoia sa se implice, sa curete trotuarele din fata locuintelor sau sediilor firmelor in care lucreaza. Ii asigur ca nu le voi aplica nicio amenda celor care nu o vor face, insa voi gasi alte metode de a-i incuraja sa o faca.

La final le multumesc inca o data colegilor din primarie si colaboratorilor din firmele implicate in deszapezire pentru implicare, disponibilitate si initiativa. Merita pe deplin aprecierile noastre. Unii dintre ei au depasit 24 de ore de activitate. Primar, Adrian Dobre”