petrolul stadion

Primăria Ploiești a lansat o nouă licitație pentru evaluarea mărcilor Petrolului.

Potrivit anunțului postat pe site-ul Primăriei Ploiești, este vorba de o achiziție achizitie directă pentru evaluarea a șase mărci, respectiv: F.C. Petrolul Ploiesti, Fotbal Club Petrolul, F.C. Petrolul Ploiesti 1924, Petrolul Ploiesti, Petrolul 52, Petrolul 95.

„Achizitia directa se va face exclusiv prin catalogul electronic SEAP si va fi finalizata prin incheierea unui contract de prestari servicii. Detalii tehnice si oferta finaciara vor fi postate in catalogul electronic SEAP (e-licitatii.ro) pana la data de 12.01.2017, ora 14:00. Dupa aceasta ora, autoritatea contractanta va analiza ofertele postate in SEAP. Ofertele vor fi identificate in SEAP dupa codul CPV si denumirea serviciilor. Obiectul contractului consta in prestarea serviciilor de Evaluare a 6 marci Petrolul Ploiesti, respectiv: F.C. Petrolul Ploiesti, Fotbal Club Petrolul, F.C. Petrolul Ploiesti 1924, Petrolul Ploiesti, Petrolul 52, Petrolul 95, in conformitate cu cerintele din Caietul de sarcini. Solicitam mentionarea la denumirea serviciilor si a faptului ca ofertele sunt postate pentru Municipiul Ploiesti, pentru o mai buna identificare a acestora”, este anunțul postat pe site-ul municipiului Ploiești.

 

Valoarea estimativă a contractului pentru servicii de evaluare este de 20.833,33 lei fără TVA, respectiv 25.000 lei cu TVA.

Aceasta nu este prima licitație organizată în acest sens, însă până acum nu a fost prezentată nicio ofertă.