ilie oana marci

Primăria Ploiești a scos la licitație serviciile de evaluare a celor șase mărci ale Petrolului. 

 

Obiectul contractului consta în prestarea serviciilor de evaluare a mărcilor Petrolul Ploiești, respectiv: F.C. Petrolul Ploiești, Fotbal Club Petrolul, F.C. Petrolul Ploiești 1924, Petrolul Ploiești, Petrolul 52 și Petrolul 95.

Termenul până la care urma să se depună ofertele a fost 13 decembrie. Primăria Ploiești a anunțat că a luat decizia să anuleze licitația, având în vedere că până la data limită nu a fost depusă nicio ofertă. 

 

„Municipiul Ploiesti, aplicand prevederile art.212 alin.(1), lit.a) din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice, a hotărât anularea achiziției directe organizată în vederea atribuirii contractului de servicii având ca obiect servicii de "Evaluare a 6 marci Petrolul Ploiesti, respectiv: F.C. Petrolul Ploiesti, Fotbal Club Petrolul, F.C. Petrolul Ploiesti 1924, Petrolul Ploiesti, Petrolul 52, Petrolul 95”, întrucat nu s-a postat în SEAP și nu s-a transmis pe e-mail-ul: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. nicio oferta”, este anunțul postat pe site-ul municipalității.