scandal cl

Întreg scandalul a plecat de la controversatul proiect privind transformarea autobuzelor Diesel prin dotarea acestora cu instalații GPL.

 

Prezenți la ședință, liderii de sindicat de la TCE s-au supărat foc în momentul în care consilierul local Paul Palaș a pus la îndoiala constatările legate de cele cinci autobuze deja transformate susținând ca proiectul este foarte bun și că nu se mai poate fura combustibil.

Liderii de sindicat au sărit ca arși acuzându-l pe Palaș că susține proiectul fără să cunoască problemele legate de situația autobuzelor dotate cu GPL.

 

La final, cu 21 de abțineri și un vot pentru, al consilierului local Paul Palaș, aleșii locali au decis să nu aprobe prelungirea contractului de finanțare al proiectului de dotare cu GPL a celorlalte autobuze, proiect care urma să fie finanțat de Ministerul Mediului.

La finalul ședinței, Paul Palaș a luat cuvântul susținând că are 12 ani de activitate în Consiliul Local și precizând că la presiune unor anumite persoane deciziile nu sunt cele mai bune.

Acesta a dat ca exemplu situația legată de Petrolul Ploiești, dar și actuala situație legată de proiectul cu autobuze.