fbpx

loredana

19.000 de euro a alocat administrația locală din Câmpina pentru spectacolul de Revelion, care va fi organizat în centrul orașului în seara zilei de 31 decembrie.

 Reprezentanții Casei Tineretului, cei care se ocupă de realizarea show-ului, au făcut deja caietul de sarcini și încearcă să atragă artiști aflați în top, deși banii sunt mult prea puțini pentru pretențiile vedetelor. Florin Buda, directorul Casei Tineretului a precizat că ofertele sunt așteptate până marți, 12 decembrie.

Citește și Licitație la primărie pentru concertele de Revelion! Ce artiști sunt așteptați la Ploiești

 Ca în fiecare an, autoritățile locale speră să reușească să aducă la Câmpina măcar o vedetă de top alături de care câmpinenii să petreacă ultimele minute din anul 2016. Dacă anul trecut Andra a fost cea care le-a urat câmpinenilor La mulți ani, anul acesta organizatorii spectacolului speră să facă o surpriză la fel de plăcută celor care rămân în oraș de Revelion. Pe lista preferințelor se află Loredana, Smiley, Mandinga, Compact și Horia Brenciu.

 Cert este că spectacolul va începe la ora 21 și se va termina la miezul nopții, iar pe scenă vor urca doi soliști și o trupă, fiecare având de susținut un recital de 50 de minute. Spectacolul se va finaliza cu un spectacol de lumini, nu de focuri de artificii, pentru că ISU a interzis artificiile din cauza clădirilor aflate mult prea aproape de scenă.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg