control acces palat administrativ

După mini - vacanța de 1 Decembrie, la nivelul Consiliului Județean Prahova au fost instituite reguli noi. Toate persoanele care intră în clădirea Palatului Administrativ din Ploiești, inclusiv angajații instituțiilor care își au sediul în imobil, trebuie să prezinte un act de identitate.

 

Conform noii reguli, persoanele sunt înregistrate într-un registru, fiind menționată atât ora de sosire, cât și ora la care părăsesc instituția. Angajații Direcției Județene de Pază au fost instruiți să solicite actul de identitate tuturor persoanelor care pătrund în clădire.

Trebuie precizat că în clădirea Palatului Administrativ din Ploiești își desfășoară activitatea funcționarii Primăriei Ploiești, ai Consiliului Județean și Prefecturii Prahova. Administratorul clădirii este Consiliul Județean Prahova.

 

 

Economic
  • Luni, 25 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Peste 50.000 de turiști în luna iulie în Prahova

Prahova, potrivit datelor statistice, a avut în iulie un număr mult mai mare de turiști, comparativ cu aceeași lună a anului trecut. Structurile de primire turistică deschise în județul Prahova, în luna...