rampa teleajen

Primăria Ploiești organizează achiziție directă offline pentru atribuirea contractului de lucrări (inclusiv proiectare) de alimentare cu energie electrică a rampei ecologice Teleajen situată pe centura de est a municipiului.

Contractul vizează lucrări de instalații electrice, lucrări de cablare și conexiuni electrice, lucrări de construcții de linii electrice, servicii de proiectare a sistemelor de energie electrică și servicii de asistență tehnică

Valoarea estimată, fără TVA, este de 24.828,99 lei, iar pentru servicii de proiectare valoarea estimată este de 4.000 lei.

Sursa de finanțare va fi bugetul local. Termenul de prestare a serviciilor de proiectare este de 20 zile de la emiterea ordinului de începere, după semnarea contractului, cu condiția obținerii Avizului CTEA de la SDEE Electrica S.A. În cazul în care nu se obține acest aviz în cele 20 zile, perioada de proiectare se va decala corespunzător.

Termenul de execuție al lucrărilor este de maximum 15 de zile de la obținerea autorizației de construire. Serviciile de asistență tehnică (AT) vor fi asigurate pe întreaga perioadă de execuție a lucrărilor.

 

Proiectul de ecologizare a Rampei Teleajen a avut o valoare de aproximativ 20,6 milioane de lei cu TVA. Ordinul de începere a fost dat în iunie 2014. În cadrul contractului s-a avut în vedere compactarea zonei cu gunoaie și umplerea gropilor și denivelărilor existente, fiind aplicate mai multe straturi de nisip, pietriș, argilă și sol vegetal. Ulterior a avut loc însămânțarea cu ierburi perene și realizarea de rigole.