marci petrolul

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a anunțat astăzi că este de acord cu inițiativa legată de cedarea mărcilor către Petrolul 52. De altfel, la scurt timp după instalarea în funcție, edilul a fundamentat un proiect identic, care a fost respins pe motiv că trebuie realizată înainte de toate o evaluare a mărcilor.

 

Proiectul legat de cedarea mărcilor către Asociația Clubului Sportiv Petrolul 52 aparține unui consilier local, care a venit cu noi argumente pentru a susține inițiativa.

„A fost o ședință extraordinară în care am dezbătut acest subiect. Din păcate, atunci lucrurile nu au decurs în sensul în care proiectul să fie pus, până în final într-o hotărâre. A venit acest proiect nou, pe care l-am dat la Direcția Juridică, pentru un punct de vedere, și apoi va urma parcursul, în comisiile de specialitate și, la următoarea ședință de Consiliu Local, ultima din acest an, va fi pe ordinea de zi, dacă întrunește toate elementele. Eu sper, îmi doresc și susțin acest proiect pentru că față de proiectul pe care l-am inițiat în urmă cu trei luni nu există diferențe”, a susținut Adrian Dobre.

 

Citește și: Un consilier local propune cedarea gratuită a mărcii Petrolul

Noul proiect a fost inițiat de consilierul Florin Neagu.