20161128 173001

Angajații Servicii Gospodărire Urbană au continuat pregătirile pentru montarea instalațiilor de iluminat ornamental.

Montarea ornamentelor cu leduri luminoase a avut deja loc în Centrul Civic-parc Palatul Administrativ, în sens giratoriu Catedrala Sf. Ioan, dar și în sensul giratoriu de pe strada Gh. Grigore Cantacuzino. 

Trebuie precizat că a fost semnat contractul pentru închirierea instalațiilor de iluminat ornamental, firma desemnată câștigătoare fiind MK Ilumination.

Totodată, angajații SGU au demarat operațiunea de montare a căsuțelor pentru Târgul de Crăciun, cae în acest an va fi organizat în parcarea dintre Palatul Culturii și Parcul Toma Socolescu. Special pentru ca toate pregătirile să fie gata până pe 5 Decembrie - data stabilită pentru aprinderea instalațiilor de iluminat ornamental - la SGU s-au format echipe care își vor desfășura activitatea și în zilele declarate libere de 30 noiembrie, 1 și 2 decembrie.

 

Anul acesta, potrivit reprezentanților Primăriei Ploiești, instalațiile de iluminat ornamental vor fi montate și în cartiere, nu doar pe arterele principale ale orașului.

Mai trebuie precizat că Orășelul Copiilor va fi amplasat la Sala Sporturilor, iar transportul de aici, până la Târgul de Crăciun, se va realiza cu ajutorul unui trenuleț.

Pe pagina de Facebook a SGU Ploiești au fost postate deja mai multe fotografii cu ornamentele pentru Sărbătorile de Iarnă, dar și de la Târgul de Crăciun.

 

Un ploieștean ne-a transmis pe redacție și o fotografie din sensul giratoriu de pe strada Gh. Grigore Cantacuzino.

ornamente

targ craciun

 

iluminat ornamental sens giratoriu