Stadiul lucrărilor pe fonduri europene la Ploiești. Pasajul de Vest – 90%

pasaj vest

pasaj vest

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a prezentat astăzi stadiul proiectelor realizate cu fonduri europene.

- Publicitate -
- Publicitate -

În mod surprinzător, lucrările de la căminul de bătrâni de pe strada Cosminele a fost finalizat. Nu același lucru se poate spune despre Centrul de Excelență, unde procesul verbal de recepție are mai multe obiecțiuni, în speță nefinalizarea unor elemente precum o balustradă pe acoperișul clădirii și pereții mobili.

Cât privește pasajul de la Gara de Vest veștile sunt îmbucurătoare. Până pe data de 15 decembrie există premisele ca lucrările sa fie finalizate în procent de 90%, rămânând de turnat ultimul strat de asfalt, de montat balustradele și de montat instalațiile de iluminat public.

Revenind la căminul de bătrâni, obiectivul trebuie să treacă în patrimoniul municipalității și să fie stabilite tarifele. Unitatea va avea o capacitate de 24 de locuri, dintre care patru vor fi destinate persoanelor cu dizabilități. Căminul a fost construit pe strada Cosminele și dispune, pe lângă spațiile de cazare, și de un cabinet medical, o sală de mese și un spațiu pentru recreere.

- Publicitate -
- Publicitate -
Roxana Tănase
Roxana Tănase lucrează în presă din 1999. A fost reporter la Telegraful de Prahova și la postul local de televiziune Alpha TV din Ploiești, iar din 2012 a ales să facă parte din echipa Observatorulph.ro. Roxana se numără printre jurnaliștii cu cea mai mare experiență din presa locală și acoperă în special domenii precum administrație și politică.

NO COMMENTS

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exit mobile version
- Publicitate -