20161125 131153

Cu doar câteva săptămâni înainte de alegerile parlamentare, programate pe 11 decembrie, pe finalul ședinței de Consiliu Județean Prahova, discuțiile s-au aprins pe tema asfaltărilor din județ.

 

Președintele CJ Prahova a anunțat în timpul ședinței faptul că instituția pe care o conduce a făcut o informare cu privire la istoricul procedurilor derulate care au avut ca obiect asfaltarea unor drumuri județene. Această informare a venit în contextul în care liberalii au solicitat date suplimentare cu privire la procedurile parcurse.

Ei bine, după o ședință de CJ relativ liniștită, în care toate proiectele au fost aprobate, discuțiile dintre aleșii județeni s-au aprins în momentul în care președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a readus pe tapet subiectul legat de asfaltările din Prahova.

 

Citește și: Consiliul Județean dă lămuriri pe tema asfaltărilor considerate electorale

Aleșii PNL, prin consilierul județean Dan Ciolac, au susținut că problema principală a nemulțumirilor a fost că lucrările au vizat numai turnarea covorului asfaltic, fără a fi reabilitate gropile de pe drumuri. La rândul său, președintele Consiliului Județean Prahova, a susținut că asfaltările din județ au fost transformate de liberali într-un subiect electoral. Cert este că, timp de câteva zeci de minute, liberalii și social-democrații au venit cu argumente pro și contra pe această temă.

Reprezentanții Consiliul Județean Prahova au anunțat, încă de ieri, că a fost emis un ordin de sistare a lucrărilor de turnare a covoarelor asfaltice, fiind invocat, nu scandalul declanșat pe această temă, faptul că, la această oră, condițiile atmosferice nu mai permit efectuarea de lucrări, urmând ca acestea să fie reluate în momentul în care temperaturile atmosferice vor permite acest lucru.