sedinta cj

După scandalul legat de asfaltările executate pe unele drumuri județene, CJ Prahova a transmis aleșilor județeni o informare pe tema modului în care s-a derulat procedura și derularea lucrărilor.

 

În adresa transmisă aleșilor județeni se arată că, în urma economiilor realizate în cadrul programului de asfaltare demarat la începutul anului, a fost efectuată o nouă achiziție.

Contractele pentru lucrările pentru etapa a II-a au fost semnate în data de 16 noiembrie, iar lucrările au demarat pe 17 noiembrie. După scandalul legat de asfaltările efectuate în plină campania electorală, CJ Prahova a emis ordin de sistare a lucrărilor în perioadele în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, urmând a fi reluate atunci când temperaturile vor fi optime.

În informarea transmisă aleșilor județeni se arată că executantul are obligația să remedieze orice defecte apărute în perioada de garanție care este de 60 de zile de la data finalizării.

 

 

Exclusiv
  • Marți, 24 Octombrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Crimă la Păcureți. Un adolescent și-a ucis tatăl

O crimă șocantă a îngrozit locuitorii satului Păcureți sâmbătă seara. Un tânăr de 17 ani și-a ucis tatăl.  Potrivit unor surse apropiate anchetei, tânărul în vârstă de 17 ani și-a ucis părintele...

Eveniment
  • Marți, 24 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Avertizare ISU: Cod galben de inundații în Prahova

Prahova se află sub cod galben de ploi până la ora 23:00, iar din această dimineață și până la ora 15:00 este valabil și un cod galben de inundații. Potrivit avertizării transmise de ISU, ca urmare a...