podet paraul bucovel accident victime

Incidentul a avut loc la Plopu, cu doar câteva zile înainte de alegerile locale din 5 iunie, iar la acea dată mai multe persoane au avut nevoie de asistență medicală.

 

Reparația podețului, devenit celebru după incident, se va realiza în baza unui parteneriat încheiat între Consiliul Local Plopu și Consiliul Județean Prahova. Potrivit hotărârii aprobate de Consiliul Local Plopu, din bugetul local se va asigura suma de 7.000 de lei, urmând ca restul, respectiv suma 70.000 de lei (90% din valoarea estimativă a lucrărilor) să fie suportată de Consiliul Județean Prahova. 

Citește și: 20 de persoane au căzut de pe un podeț rupt la Plopu

Reamintim faptul că, pe 29 mai, cu doar câteva zile înainte de alegerile locale din 5 iunie 2016, mai mulți lideri PSD, aflați în campanie electorală, au picat de pe punte și s-au ales cu răni, motiv pentru care au necesitat îngrijiri medicale. 

 

Citește și: Imagini cu răniții de la Plopu care au picat de pe un podeț

Printre persoanele rănite s-a numărat și Laura Moagher, directoarea Administrației Parcului Constantin Stere. În total, nouă persoane, respectiv trei femei și șase bărbați, au ajuns la spital. 

Astăzi, președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a anunțat că instituția pe care o conduce va susține un parteneriat cu localitatea, pentru refacerea podețului, lucrările de aici fiind deja demarate. 

 

Consiliul Local Plopu a aprobat proiectul cu privire la parteneriatul între localitatea Plopu și Consiliul Județean Prahova.

proiet reabilitare podet plopu

 

 

 

Politic
  • Vineri, 17 Noiembrie 2017
  • De Mihai Popescu

PSD va organiza mitinguri în toată țara

Oficial, în București nu se va organiza, în perioada următoare, vreun miting de susținere a lui Liviu Dragnea sau a programului de guvernare, este una dintre deciziile luate de conducerea extinsă a...

Eveniment
  • Vineri, 17 Noiembrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Două accidente în Prahova din cauza ploii

Vremea nefavorabilă creează probleme șoferilor. Într-un interval de doar cinci minute în Prahova s-au produs două accidente rutiere, la Blejoi și Apostolache.  Potrivit IJP Prahova, primul eveniment...