Inaugurare bazin 

După cinci ani în care a fost administrat de o societate privată, Bazinul de Înot Didactic de la Câmpina, inaugurat de fostul ministrul al Dezvoltării, Elena Udrea, va fi preluat de Clubul Sportiv Municipal Câmpina, aflat în subordinea Consiliului Local.

 
Acest lucru se va întâmpla în data de 1 martie, așa cum au decis, miercuri, consilierii locali. După votarea acestei HCL, urmează constituirea unei comisii care să se ocupe de predarea-primirea bazinului de câtre Gercom, societatea care administrează în prezent complexul sportiv, către CSM Câmpina. Preluarea bazinului de către Clubul Sportiv impune angajarea de personal, astfel vor fi scoase la concurs două posturi de casier și două posturi de contabil. În ceea ce privește instructorii de înot, aceștia nu vor fi angajați, ci vor semna contracte de prestări servicii cu CSM.
"CSM are aprobat pe organigramă un singur post de instructor de înot., dar nu este suficient doar unul. Vom stabili de câți, în funcție de cerințe", a precizat Florin Frățilă, președintele Comisiei Sport din cadrul CL Câmpina. 
Cât timp a fost în administrarea societății private, Primăria Câmpina acorda subvenții pentru funcționarea bazinului de aproape două miliarde de lei vechi anual, reprezentând plata utilităților. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care autoritățile locale au decis că a venit momentul să preia în administrare bazinul, mai ales că acesta este foarte solicitat de sportivi plătitori de taxe de intrare și este profitabil.