cazarma ciuperceasca

Un proiect de hotărâre de Consiliu Județean vizează împuternicirea membrilor AGA de la Plopeni Industrial Parc pentru vânzarea mai multor suprafețe de teren și clădiri din incinta societății, situate pe fostul amplasament al cazărmii Ciuperceasca.

Parcul Industrial înființat pe structura fostei Uzine Mecanice Plopeni a preluat în urmă cu mai mulți ani o serie de terenuri și clădiri care au aparținut fostei cazărmi cunoscute sub numele de Ciuperceasca.

„În prezent, în incinta obiectivului Cazarmă 1375 Ciuperceasca au rămas în proprietatea societății șase loturi formate din terenuri în suprafață totală de 20.140 mp și construcțiile aferente. La acestea se adaugă două terenuri în suprafață totală de 12.863,97 mp situate în orașul Plopeni, respectiv comuna Dumbrăvești. Deşi conducerea executivă a parcului industrial a întreprins în fiecare an demersuri pentru închirierea clădirilor şi a terenurilor aferente, nu au fost solicitări sau oferte în acest sens. Păstrarea lor în proprietatea societăţii va duce în continuare la costuri foarte mari datorită cheltuielilor cu paza obiectivelor şi cu lucrările de conservare a acestora”, se arată în raportul de specialitate al proiectului de hotărâre care va fi în dezbatere la ședința Consiliului Județean Prahova, programată pe data de 25 noiembrie, la ora 12.00, la Palatul Administrativ din Ploiești. 

Pentru aceste terenuri și clădiri există cerere de cumpărare din partea unei firme care are închiriate trei din cele șase loturi aflate în incinta cazarmei Ciuperceasca.

 

Lista terenurilor și clădirilor care ar urma să fie scoase la vânzare, în cazul în care proiectul de hotărâre va fi aprobat:

terenuri vanzare ciuperceasca