audiente dobre

Aseară, primarul Ploieștiului a ținut audiențe online, pe pagina sa de Facebook.

 

Într-o singură oră, au fost înregistrate peste 100 de mesaje, majoritatea sesizări, la care Adrian Dobre a răspuns astfel:

Exista vreo sansa pentru cei care locuiesc pe strada Apelor, sa fie racordati la canalizare gratuit? Multumesc!
Buna seara. Pentru racordare la canalizare in mod gratuit va rog sa faceti solicitare catre Directia Tehnic Investitii facand dovada cu acte ca poate fi incadrata intr-un caz social. Va multumesc

Am fost la Cimitirul Mihai Bravu si m-am namolit mai rau ca la tara! Cand aveti de gand sa asfaltati, macar pina la parcela 7?!
Buna seara. De curand a fost incheiat contractul cu o firma care va realiza extinderea cimitirului, urmand elaborarea proiectului tehnic urmand ca din primavara sa inceapa executia. Termen de executie 2 luni. Va multumesc.

Care este situația la TCE cu liniile de tramvai și mai ales cu tramvaiele noi și moderne promise in campanie?!?!
Buna seara.Costul tramvaielor este foarte ridicat, aproximativ 1.5 milioane euro/ tramvai de aceea asteptam deschiderea Axei 4 POR pentru achizitionarea acestora. Va multumesc.

Buna seara ! vreau sa va intreb despre parcul municipal ?! de ce l-ati lasat sa se distruga ?
Buna seara. In luna mai 2016 cand a fost facuta receptia din pacate nu s-a avut in vedere si angajarea de personal si achizitionare de echipamente pentru administrare si intretinere. De la preluarea mandatului, in luna iunie si pana in prezent am realizat aceste lucruri si am inceput actiuni ecocivice de schimbarea materialului vegetal. Va multumesc.

Problemele cartierelor mărginașe pe când domnule primar?Vrem un răspuns ferm
Buna seara. Asteptam deschiderea AXEI din POR care permite modernizarea infrastucturii din cartierele marginase. Sper sa se intample acest lucru in debutul anului 2017. Va multumesc.

Când se va pune semafoare la trecerile pentru pietoni pe B-dul București?
Buna seara. Am realizat expertiza pentru cele doua pasaje subterane si pregatim realizarea studiilor de fezabilitate care ne va da solutia tehnica de reabilitare a acestora. Va multumesc.

Buna seara! In primul rand va felicit pentru initiativa. Acum problema: Strada Viisoarei (in spatele Policlinicii Cina) cred ca este o rusine pt. Ploiesti, o strada mizerabila, plina de mizerie, pet-uri, saltele aruncate in drum saci cu mizerie
Buna seara, multumesc pentru informatie. Ati deveni un consilier onorific de nadajde al Primarului daca ati aplica pentru acest lucru. Maine voi verifica situatiile prezentate

Ce proiecte de investii credeti vor fi in 2017 pentru Ploiesti?
Buna seara, vom incepe Piata Centrala, canalizari si asfaltari in Municipiul Ploiesti , vom demara proiectul Spitalului Municipal de Urgenta Ploiesti iar in functie de deschiderea axelor pe fonduri europene vom demara si proiecte cu o asemenea finantare.