Titan Academy
Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

spitalul judetean de urgenta ploiesti2

Noul proiect care se dorește a fi promovat în Consiliul Județean Prahova vizează modificări cu privire la statul de funcții, urmând ca numărul de personal să se mențină la același nivel: 2.501, din care 46 sunt posturi de conducere.

Spitalului Județean de Urgență Ploiești propune modificarea statului de funcții, cu menținerea în numărul total de 2501 posturi aprobate (46 posturi de conducere și 2455 posturi de execuție). Astfel, se propune transformare a cinci posturi ocupate de medic specialist în cinci posturi ocupate de medic primar, ca urmare a promovării examenului de medic primar organizat în sesiunea iunie 2016.
Totodată, Spitalul Județean Ploiești propune transformarea unui post ocupat de biolog specialist într-un post ocupat de biolog principal, ca urmare a promovării examenului de biolog principal organizat în sesiunea iunie 2016, dar și desființarea unui post vacant de instructor ergoterapie cu studii medii din cadrul Centrului de Sănătate Mintală Adulți și înființare unui post vacant cu studii superioare de psiholog practicant.

Ședința Consiliului Județean Prahova, în cadrul căreia se va analiza și proiectul cu privire la statul de funcții de la Județean este programată pe data de 25 noiembrie, la Palatul Administrativ din Ploiești, la ora 12.00.

stat functii spitalul judetean ploiesti

posturi judetean

locuri munca judetean

 


Social
  • Miercuri, 21 Martie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Elevii din Ploiești au aflat secretele unui profiler

Marți, 20 martie, la sediul IJP Prahova, a avut loc o expoziție și o prezentare tematică despre file din istoria Poliției Române. La eveniment, organizat în colaborare cu Direcția Județeană a...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești