cimitir campina

Aleșii locali din Câmpina se vor reuni miercuri în ședință ordinară, pe ordina de zi figurând și un proiect de modificare a tarifelor în cimitire, la propunerea Curții de Conturi. Câmpina este printre puținele localități din județ unde se percep tarife și pentru tămâiatul mormintelor, dar și pentru aprinderea lumânărilor timp de 40 de zile de la înhumare. 

 

„Promovarea proiectului de hotărâre este necesară ca urmare a observațiilor făcute de reprezentanții Camerei de Conturi, cu ocazia controlului efectuat în ceea ce privește contractele de concesiune din Primăria Municipiului Câmpina. Cu aceasta ocazie s-a făcut o observație pe interpretarea tarifelor stabilite pentru concesionarea locurilor de înhumare, precum și referitor la amenajarea mormintelor. Astfel, aceștia au recomandat clarificarea observațiilor, ca tariful pentru concesionarea locurilor de înhumare să se achite o singura dată pentru întreaga perioada de 7 ani, respectiv 210 lei la încheierea actului de concesiune sau 30 lei în fiecare an, pe o perioada de 7 ani, iar în cazul lucrărilor de amenajare a mormintelor să se perceapă tariful pentru fiecare operațiune efectuată”, se arată în raportul de specialitate al proiectului.

Astfel, la Câmpina se propune spre aprobare o listă cu 17 tarife, inclusiv pentru tămâiat morminte, dar și pentru aprinderea lumânărilor, timp de 40 de zile de la înhumare. O astfel de „operațiune” costă 40 de lei, cu mențiunea că pentru asigurarea „serviciului” solicitantul va asigura contravaloarea a doi litri de ulei comestibil și a 50 de lumânări la prețul zilei sau va pune la dispoziția personalului produsele, pe bază de proces verbal de predare-primire.

tarif tamaiat morminte campina

 

 

Social
  • Luni, 16 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Locuitorii municipiului Câmpina rămân fără apă

Hidro Prahova anunță că va sista furnizarea apei potabile în municipiul Câmpina, în data de 18 octombrie 2017, între orele 05.00 – 17.00. Comunicat de presă al Hidro Prahova: Sucursala Câmpina a...