studiu trafic ploiesti calatori

Primăria Ploiești organizează o nouă licitație, de data aceasta pentru realizarea unui studiu de trafic cu privire la subvenționarea serviciului de transport efectuat de SC Transport Călători Express.

 

Potrivit anunțului, valoarea estimată pentru studiul de trafic, fără TVA, este de 41.666 lei, sursa de finanțare fiind bugetul local al Ploiestiului. Termenul de prestare a serviciilor este de maximum 60 de zile de la data incheierii contractului.

Achiziția directă va fi făcută exclusiv prin catalogul electronic SEAP și va fi finalizată cu un contract de prestari servicii. Detaliile tehnice și oferta finaciară vor fi postate in catalogul electronic SEAP (e-licitatii.ro) până la data de 24.11.2016, ora 12.00, se precizează în anunțul Primăriei Ploiești .

Practic, Primăria Ploiești, prin RASP - Regia care a fundamentat caietul de sarcini, vrea să afle cu exactitate care este numărul real al persoanelor care folosesc mijloacele de trasport public din Ploiești. De altfel, în caietul de sarcini se arată că municipalitatea își propune un „recensământ” al călătorilor.

 

studiu trafic

studiu tce