examinari permise

Prefectul județului Prahova, Daniel Grigoraș Ștefan, a anunțat că a solicitat suplimentarea posturilor la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor.

 

„Am solicitat mai multe posturi la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor. Aici există aglomerație la ghișee și este anormală și situația prin care programările pentru permis au ajuns să se facă după patru luni. Noi am solicitat o suplimentare cu încă trei posturi special pentru acest serviciu”, a anunțat Daniel Grigoraș Ștefan, prefectul județului Prahova.

Citește și: Programări pentru examinarea auto pentru permis în februarie 2017

 

Totodată, reprezentantul în teritoriu al Guvernului a precizat că Prefectura a solicitat și suplimentarea numărului de posturi și din cadrul instituției, respectiv cu un post de auditor, precum și un post la Compartimentul Juridic.

„În acest moment la Compartimentul Juridic își desfășoară activitatea șapte persoane, însă trebuie să se țină cont de faptul că această activitatea vizează 104 localități ale județului, iar în acest moment șapte oameni au repartizate 104 localități”, a precizat prefectul județului Prahova.