sediu ratp

Întregul scandal a izbucnit luni seară, în jurul orei 17.30, după o ședință a AGA și CA. Liderii de sindicat de la TCE Ploiești au anunțat că vor declanșa conflictul colectiv muncă.

 

Principala nemulțumire, spun sindicaliștii de la TCE Ploiești, o reprezintă faptul că, după ce săptămâna trecută membri Consiliului de Administrație au fost revocați din funcție, lucrurle s-au schimbat astăzi.

„Am aflat că membrii CA nu mai sunt revocați, ci că își dau demisia. Nu se mai poate așa... Vorbim de tonele de motorină dispărute, de prostul management al societății, de faptul că încă nu a fost semnat contractul colectiv de muncă... Suntem deciși să declanșăm conflictul colectiv de muncă și să întrerupem transportul public... Mâine vom solicita sprijinul avocaților și al reprezentanților Federației Transportatorilor din București”, a susținut Ion Mișcă, liderul de sindicat al TCE Ploiești.

 

Am încercat să obținem un punct de vedere telefonic și din partea primarului municipiului Ploiești, Adrian Dobre, însă nu am reușit.

La această oră (17.30) liderii de sindicat s-au strâns în fața sediului societății și așteaptă un punct de vedere al Primăriei Ploiești.