tanara lovita

Groaznicul accident de pe Bulevardul Independenței, soldat cu decesul unei tinere, în vârstă de 22 de ani, din localitatea Tisău, județul Buzău, a reprezentat un semnal de alarmă pentru municipalitate.

 

Primarul Adrian Dobre a anunțat că în acest moment municipalitatea este într-o „procedură de licitație și pentru partea de semaforizare. Sper să se finalizeze cât mai repede. Vom interveni în locațiile respective și trebuie să fim atenți că în caietul de sarcini, prin preluarea lucrărilor care au existat înainte și nu au fost finalizate - mai erau 13 intersecții nefinalizate - această lucrare nu era prinsă. Acolo (n.r. rodul II pe Bulevardul Independenței) va trebui, în urma unor discuții cu reprezentanții Comisiei de Circulație Rutieră, să vedem care este soluția pentru acea zonă, astfel încât să evităm, dacă se poate 100%, ceea ce s-a întâmplat”, a susținut Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești.

Citește și: Imagini cu accidentul de pe Bulevard. Victima este în comă

 

Citește și: Tânăra accidentată pe Bulevardul Independentei a murit

Citește și: Adriana, victima accidentului de pe Bulevardul Independenței, plânsă de zeci de prieteni

Procedura derulată de municipalitate include 13 zone de semaforizare și 5 treceri de pietoni.

Citește și: Intersecțiile care vor fi semaforizate la Ploiești

Tragicul accident a avut loc luni, 7 noiembrie, în zona rondului II de pe Bulevardul Independenței. Tânăra a fost acroșată de un autoturism. Din cauza traumatismelor suferite, victima a decedat la spital.